Arrangement 

 

AKTIVITET:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beskrivelse 

Der er sommerferiepauseJuni og Juli

Husk at der året igennem er tirdagskaffe i klubben kl. 14.30 til en pris af kun 25 kr. som betales til Kjartan ved kaffebordet. Ændringer og aflysninger kan forekomme. Se da på tavlen i klubben.
Vel mødt!
FORÅRSRENGØRING!
Så er det endelig ved at blive nogenlunde normale tilstande, i alt fald hvad angår Corona. Derfor  vil klubben gerne invitere alle medlemmer til FORÅRSRENGØRING af klubhuset og udenomsarealerne, lørdag den 2. april kl. 9.00.
Vi starter dagen med kaffe og rundstykker og går herefter i gang med arbejdet.
Da vi skal have styr på hvor mange rundstykker vi skal indkøbe, bedes man tilmelde sig til formanden tlf.: 23204427 senest tirsdag den 29. marts. Der vil også hænge en tilmeldingsseddel på tavlen i klubhuset. 
 
STANDERHEJSNING!
Samme dag, den 2. april afholder vi standerhejsning i et dejligt rengjort klubhus. Dette sker fra kl. 16.00 hvor vi starter med en kop kaffe og en lille småkage. 
Traditionen tro hejser vi standeren med en sang og en lille en til halsen.
Kl. 18.00 serveres der en sildemad en æggemad og derudover tre stykker smørrebrød pr. person. Der er også tre genstande pr. person, til den utrolig billige pris af 100 kr. pr. person
Også dette arrangement er der tilmelding til, enten på tavlen eller til formanden tlf.: 23204427 senest tirsdag den 29 marts.
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright Fænøsund Sejlforening
Lav din egen hjemmeside med mono.net
"));